3 parfumebrands, du bør kende

Hvilken parfume du vælger fortæller meget om dig som person – og da det kun er en enkelt gang imellem, du bruger parfume, kan du godt bruge lidt ekstra penge på at vælge en af de gode.

Nogle mærker er – ligesom inden for tøj – bare bedre end andre.

Lad os tage et kig på 3 af dem, du bør kende:

  • Du kender sikkert bedst Gucci fra tøj, men også inden for parfume er det italienske brand dominerende. Du kan se et udvalg af deres parfumer her. De er ikke billigere; men de dufter godt.
  • Christian Dior. Dior startede inden for parfume og har senere bredt sig ud til en række tilbehørsområder som bælter. Du kan se et udvalg af parfume her.
  • Rosinen i pølseenden er amerikanske X XXX. Ligeledes kendt for tøj, men også producent af parfume inden for den lidt billigere, eksklusive ende. Det er ikke Føtex, stadig god parfume, men den er til at betale.

Når du skal købe parfume, så sammenlign priserne online. Varen er den samme i alle de danske webshops og langt de fleste tilbyder levering inden for et par dage – derfor er det også prisen, der i sidste ende bør afgøre, hvilke af webshopsne, der får lov til at sende parfumen til din hjemmeadresse!