Arbejde i gården er ejendomsservice

ejendomsservice

Når man hører om ejendomsservice vil man meget ofte gå ud fra, at det er arbejde på selve ejendommen der er tale om. Man tror måske udelukkende, at det er trappevask og lignende opgaver. Men det er det dog langt fra. For alt det arbejde, der skal udføres i gården, er også ejendomsservice. Har man et meget lille fællesareal vil det sjældent indebære så meget arbejde. Men har man derimod et stort areal og en stor gård, vil det kræve rigtig meget af den ejendomsservice man bestiller. Det kan man læse meget mere om på http://www.gladejendomsservice.dk/, hvor man vil blive meget klogere på forskellige ting. Her kan der stå hvilke konkrete opgaver, der er tale om, når man bestiller ejendomsservice.

Det indebærer også skrald

Der er en stor del affaldssortering, når man har en ejendom og en gård. Som beboer i en ejendom er det ikke sikkert, at man tænker så meget over det. Man er vant til at tømme sin skraldespand og efterhånden forsvinder skralden så. Men der er dog en person, der manuelt skal ordne dette. Og det er netop gårdmanden eller viceværten.

Det er klart, at ofte vil man få stor hjælp af kommunen til dette. Der er dog også visse ting, som kommunen ikke gør. En af de ting, som kommunen ikke gør er, at de ikke kommer og tømmer storskrald. Eller det kan godt være, at de kommer og tømmer det, men viceværten skal selv komme ud med skraldet.

Det vil sige, at det er en af de primære ting, som en vicevært eller en gårdmand gør. Brug derfor tid på at finde en gårdmand, som er dygtig og som har god erfaring med en gård, som minder om jeres. På den måde bliver alle i gården glade og tilfredse, og det er naturligvis det bedste.