Den bedste frisør til hair extensions

Hvilken frisør er bedst til hair extensions? Det var det spørgsmål jeg satte mig for at besvare. Der er ikke fordi at jeg selv bruger hår ekstension.

Hår extension er blevet mere og mere populært de sidste år, men det er ikke for det er en ny opfindelse, der er fundet beviser på at de har været brugt i oldtidens Egypten.

Nu er det igen blevet moderne at bruge ekstensions, dette skyldes blandt andet at priserne er faldet meget de sidste 5 år. Hos visse mode frisører er det ikke unormalt at betale over 5.000 kroner for en påsætning af fuld hair extensions. Men det er den dyre ende af skalaen man kan også få kvalitets extensions langt billigere, man kan få en høj kvalitet til 1500 kr. hos www.goldlock.dk.

Det var gennem min research i hvem er den billigste og bedste extensions frisør i Danmark at jeg blev opmærksom på Goldlock og at de virkelig levere et kvalitetsprodukt til en meget lav pris.

Det er 2 hovedfaktorer der spiller ind når frisøren bestemmer prisen på hvad påsætning af extension skal koste. Som i mange andre brancher er det materiale prisen og arbejdslønnen.

Det er fordi Goldlock har styr på de to faktorer at de kan levere høj kvalitet til meget lave priser. De har gennem mange år udvalgt de bedste leverandører hvor de får de bedste kvaliteter og fordi de køber meget af gangen får de også meget lave priser. Så derfor har de en materiale pris der er helt i bund.

Med hensyn til arbejdslønnen er de også helt i bund, ikke fordi som måske skulle blive foranlediget til at tro at de giver deres ansatte lave lønninger. Tværtimod de giver gode lønninger, det er en af grundende til de lave priser på arbejdslønnen, de ansatte arbejder hårdt tidsbesparende og effektivt.

En anden grund til at arbejdslønnen på en påsætning af hair extensions er helt i bund, er at Goldlock har perfektioneret teknikken i at påsætte ekstension. Hvor andre frisører bruger 4-5 timer bruger Goldlock under en time, det kan ses på prisen, men ikke på kvaliteten.