Det første hashmisbrug

Jeg er ikke helt sikker på hvornår det første hashmisbrug opstod, men jeg er ret sikker på at det ikke er sket endnu. Der er derimod misbrug af joints, som jo er tobak blandet med hash. Det er altså sådan, at hash i sig selv ikke er skadeligt, og der kan faktisk udvindes utroligt mange gode ting fra planten. Det bliver normalt kaldt for hemp, og hvis du nogensinde har haft muligheden for at snakke med en person, som har lidt holdinger til dette, så vil du også være klar over, at der er ret delte meninger om, hvad et hashmisbrug rent faktisk er. Der er i hvert fald mange mennesker der mener, at der slet ikke er noget der hedder et hashmisbrug. Det er også lige ved, at jeg vil være enig i dette, men jeg er altså helt klart også overbevidst om, at man virkeligt kan opnå utroligt meget ved at have et hashmisbrug. Det er altså slet ikke dumt, og jeg vil da helt klart også mene, at du skal begynde at overveje dette lidt mere kraftigt.

Overvej hashmisbrug

Det er altså ikke fordi, at jeg på nogen måde vil opfordre folk til at komme i gang med et hashmisbrug. Jeg siger bare, at man skal passe på med at dømme folk, som har deres eget hashmisbrug. Mange gange er det slet ikke så slemt som det ser ud, og det er tit og ofte også meget nemt at komme af med igen. Det er altså ret fedt, og jeg syntes da virkeligt, at du skal begynde at overveje hvordan du ser og dømmer folk, der ifølge dig vil have eller har et hashmisbrug. Det er ret vildt og skørt at tænke på, og jeg syntes sådan set bare, at du skal vælge at gøre dette, og så er jeg også overbevidst om, at det virkeligt er en god ide for dig med dit helt eget hashmisbrug.