Er fitnesscentret lukket? – Få de bedste tips til din hjemmetræning


I denne tid, hvor mange fitnesscentre er lukket ned, har mange brug for at rykke træningen hjem i stuen. Du behøver ikke at have plads til en hel masse udstyr for at få udbytte af din hjemmetræning. For eksempel fylder en pull up bar til træning næsten ingenting. En pull up bar til træning kan hænge på væggen, i loftet eller på dørkarmen, så er den altid klar, når træningslysten melder sig.  

Træning på få kvadratmeter

Ikke alle har plads til en crosstrainer, en motionscykel og en romaskine hjemme i stuen. Men heldigvis findes der masser af fitnessudstyr til hjemmetræning, som ikke fylder hele lejligheden. Med en pull up bar til træning, en træningsmåtte og et sæt gode håndvægte kan du sagtens få en god workout derhjemme.

Hvis du alligevel føler, at du har brug for én af de lidt større maskiner, så findes der modeller, som kan foldes sammen og stilles væk, når de ikke er i brug. Det kan være en god løsning for dig, der bor småt eller sammen med andre. Måske synes konen eller kæresten ikke, at crosstraineren eller træningsstationen pynter i stuen, når I skal have gæster? Så står valget imellem at lave et decideret træningsrum eller at vælge en model, der kan gemmes væk. 

Der findes også mange træningsformer, der ikke kræver en masse udstyr. Med kettlebells, sjippetov eller træningsbold kan du få en god og sjov træning, hvis blot du har lidt plads omkring dig. Måske kan møblerne rykkes lidt, så du kan være der. Udstyret kan let gemmes væk i skabet, når du ikke bruger det. Samtidig er det en billig løsning fremfor de større maskiner. 

Så selvom du ikke har en masse plads derhjemme, kan du sagtens rykke træningen hjem. Du skal blot finde den træningsform, der passer dig bedst.