Gadgets under de danske juletræer

Igen i år er det især for mænd populært at få lagt gadgets under juletræet. Det viser en hidtidig gennemgang af gaver købt fra Made4men.dk – en webshop startet for 7 år siden med et betragteligt udvalg af forskellige gadgets.

”Mange af dem er lidt fjollede og en ’overkill’-løsning for et lille problem, men vores kunder er vilde med at give dem til hinanden, da de er sjove at have stående fx i køkkenet” fortæller Jesper Hvejsel, stifter af Made4men.dk.

En af fordelene ved gadgets er også, at de kommer i alle størrelser og prisklasser. At finde en gave til et par hundrede kroner kan være svært i en smykkebutik, mens udvalget er enormt, hvis du i stedet kigger i en butik, der sælger gadgets.

Julehandlen ser i det hele taget ud til at blive endnu en rekord i år. Metroexpres skriver den 8/12 om, hvordan mere end hver halve danske i år køber julegaver online – det er ikke sket før. Sidste år nåede julehandlen online mere end 1.2 milliarder kroner og det er det beløb, flere i år forventer vi danskere kommer til at slå.

Spørger man Made4men.dk mødes man af jysk tilbageholdenhed:

”Det kan da godt tænkes” svarer Jesper adspurgt om det potentielle rekordår.