Gamle biler med stil


Det er en stående hemmelighed at biler er langt mere rentable at købe efter deres første års levetid. Det ved de alt om hos Henrik Hansen Automobiler A/S. Her er køb og salg af brugte biler vækstet de sidste 2-3 år. Særligt har Henrik Hansen Automobiler haft god succes med salg af brugte biler i Vordingborg. Hvis du vil se Henrik Hansen Automobilers i brugte biler i Vordingborg så klik her.

Stilen er afgørende

Når man sælger brugte biler, så er stilen lige så afgørende som funktionaliteten. Det er dog ikke amerikanerlooket eller overgearede looks på bilen, der kendetegner danskernes valg af stil, når det kommer til brugte biler. Nej tværtimod. Det er de klassiske stilarter, hvor en bil udtrykker rolighed, familievenlighed og overskud. Det er ikke det ekstraordinære i stilen hos brugte biler, der står i højsædet. Det er usability i stilen. Det er brugervenlighed og funktionalitet, der skal afspejles i stilen.

El eller benzin på brugte biler

Hvor salget af nye elbiler nu udgør en meget stor andel af salget af nye biler, så er den samme udvikling ikke helt nået samme højder, når det kommer til brugte biler. Her er det stadig de gammeldags brændstofstyper, der vægter mest. Det er benzinbilerne, der er mest salg i, når det kommer til salg af brugte biler i Vordingborg. Det samme gælder i resten af Danmark. Salg af brugte dieselbiler er faldende, mens salg af brugte elbiler er stigende. Den tendens forventes at stige markant over de næste par år.

Hos Henrik Hansen Automobiler er der særligt stort efterspørgsel efter Peugeot og Opel. Særligt modellen 208 fra Peugeot er en stor sellert. Her er vi tilbage til det klassiske men noget mere stillistisk friske udtryk. Det er en af de afgørende grunde til model 208 er så populær. Sidst skal nævnes, at det er en bil, som du kan finde til en god pris.