Gode heede bolcher

Gode heede bolcherHvis du aldrig har smagt heede bolcher, så er har du vist en enkel god stund i dit liv tilbage endnu. Jeg har det faktisk stadigvæk sådan, at når jeg smager eller spiser heede bolcher at jeg så hver eneste gang ender med at drømme mig tilbage til barndommens gade, og simpelthen opleve den samme gode oplevelse med at spise hjemmelavede heede bolcher i det lokale bolcheri. Det er en oplevelse der er lige rar hver eneste gang, og jeg er simpelthen helt vild med heede bolcher af den ene grund. Det er også derfor, går jeg ud fra, at der er så mange der den dag i dag stadigvæk spiser heede bolcher. Det er jo ikke ligefrem fordi at de smager ret godt, men når man først engang har fået dem, så kan man altså altid drømme sig tilbage. Derfor er heede bolcher altså også en af de mest solgte bolcher fordi at de er nogle af de ældste der findes. Det er altså heede bolcher der får folk til at gå længst tilbage i tiden.

Tilbage i tiden med heede bolcher

Det er altså ret fedt, og derfor er det også, at jeg er så glad for heede bolcher, og det at man har så gode minder på grund af bolcher er i sig selv utroligt fedt. Jeg er sådan set bare glad for, at jeg på en eller anden måde er klar over dette. Det er altså ret fedt at tænke på, og der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når det først er gået op for folk, hvad det rent faktisk betyde, at det så stort set altid også kommer til at give langt mere mening at gøre dette. Jeg regner altså derfor også med, at jeg i fremtiden kommer til at fortsætte med at drømme mig tilbage, og tænke på de gode gamle dage med heede bolcher og høj solskin.