Harry Potter bøger snart 25 år gammel og stadig populær

Harry Potter gratis

Hvis ikke du er blevet født i går, så kender du med garanti til Harry Potter-bogserien. Man behøver nemlig ikke at have læst bøgerne for at være klar over den indvirkning serien har haft på folk verden over – og fortsat har. Fordi selvom Harry Potter-bøgerne udkom for snart 25 år siden, så er de stadig nogle af de mest populære bøger i verden med over 500 millioner solgte eksemplarer.

Læs Harry Potter gratis, hvis ikke du har fået det gjort endnu.

Harry Potter er ikke kun for børn

Magi, troldmænd og hekse? Det kan hurtigt lyde som en børneserie, der ikke er relevant for voksne. Men selvom bøgerne oprindeligt var tiltænkt børn og unge, så har de voksne sidenhen fået lige så stor glæde af dem. Men hvorfor er de blevet så populære? Harry Potter-bøgerne er naturligvis elsket for den fortryllende historie, men i den grad også for de gode budskaber. Bag magien gemmer sig nemlig en dybere historie om kærlighed, håb og sammenhold. Og det er noget som alle kan være med på. Du kan læse Harry Potter e-bog, hvis du også vil være med på moden.

Bøgerne vs. filmene

Harry Potter-filmene er efterhånden blevet lige så populære som bøgerne – hvis ikke mere. Det kan virke en del nemmere at se filmene i stedet for at læse bøgerne, men det er ikke det samme. Selvom Harry Potter-filmene også er rigtig gode, så har de naturligvis ikke fået alle detaljerne med. Det er ærgerligt, fordi bøgerne især er kendt for detaljerne. Du kan læse dem igen og igen, og du vil lægge mærke til noget nyt hver gang. Invester eventuelt i en Harry Potter e-bog, som du altid har med dig.

Find Harry Potter-bøgerne gratis

Selvom bøgerne langt fra er nye, så er de stadig ikke helt billige. Det kan derfor virke uoverskueligt for budgettet at skulle købe syv bøger. I stedet for at bruge unødvendigt mange penge på det, kan du finde hver og én i serien som Harry Potter e-bog.