Hjem fra Norge

Det var selvfølgelig super ærgerligt, at min ven styrtede på ski inde ved træerne og hans ipad gik i stykker, da han ikke havde ipad air cover på, men der var ikke noget at gøre ved det. Han måtte bare kede sig hele turen hjem fra Norge, hvilket selvfølgelig var lidt ærgerligt. Da vi kom hjem skrev han til mig på mobilen, at hans far havde fået hans ipad repararet, hvilket var super fedt, men han havde stadig ikke fået sig et ipad air cover fordi det gad hans far ikke betale, hvilket jeg overhovedet ikke forstod. Jeg fortalte min far om situationen, hvilket han heller ikke forstod, da min far jo altid har sagt jeg skulle have et ipad air cover på, da han også havde prøvet mange gange, at ødelægge hans ipad fordi den ikke var beskyttet af ipad air cover. Min far sagde han måske ville bestille min ven et ipad air cover, og sagde jeg skulle finde ud af, hvad hans yndlings hold var.

Et par dage efter i skolen

Jeg var lidt små syg et par dage efter skituren, men jeg kom i skole efter sygdommen var ovre. Jeg spurgte hurtigt min ved, hvad hans yndlingshold var i skolen, men jeg ville give ham et ipad air cover som overraskelse, så jeg sagde ikke, hvorfor jeg ville vide det. Hans yndlingshold var helt klart Liverpool, hvilket mit hold ikke var, men jeg ville sige det til min far alligevel. Da jeg kom hjem sagde jeg det til min far, og han gik med det samme ind og bestilte et ipad air cover med Liverpool på, hvilket var super fedt. Da vi havde modtaget det ipad air cover, tog jeg det med i skole og gav det til ham. Min ven blev overdrevet glad og hoppede op af stolen og gav mig en krammer. Han var super glad for hans nye ipad air cover, hvilket betød hans ipad aldrig mere ville gå i stykker.

Læs mere relevant hos TrendCover.