Kommode kostumer og mode kostumer


Kære allesammen

Jeg skriver det her som en lille reprimande, fordi der er mange af jer der har haft svært ved at skelne mellem kommode kostumer og mode kostumer. Så her kommer en lille opremsning af de forskelle der er på den slags kostumer.

Efter den her lille opsang håber jeg ikke det sker igen.

Mode, der er når man tager tøj på, fordi alle de andre gør det. Det vil I alle komme til at opleve meget i jeres liv, når I kommer ud af vuggestuen engang.

kostumerKommode kostumer det er der som sådan ikke noget der hedder. Men jeg hørte lille Victor sige det her den anden dag, og så blev jeg simpelthen så vred, og jeg gider bare ikke have at sådan noget spreder sig! Jeg HADER uorden, og det er også derfor jeg blev pædagog, så jeg kan skabe lidt orden i små børns liv!

Interessant med kostumer

Nu, efter at I alle er blevet vandt til at få vandkæmmet håret, få ens uniformer på og synge march sange, skulle I gerne være lidt mere klædt på til et ordentligt liv. Klædt på i MODE kostumer, http://kostumegiganten.dk/, for lige at understrege det.

Når vi holder vugge fest her på næste fredag så regner jeg med at I alle tager mode tøj på, og ikke bare tøj fra kommoden. Den slags ser jeg tit, men det passer sig saftsusemig ikke til en fest hvor der bliver serveret cosmopolitans. Det synes jeg også jeres forældre burde kunne forstå efterhånden. Men de fatter jo ingenting.

Og I skal ikke tro I slipper afsted med at få et brev med hjem som jeres forældre kan åbne og læse og beslutte sig for om I skal have læst op, næ nej. Jeg får brændt denne tekst ind i huden under jeres fødder – når I nu alligevel sidder og kløer jer bag øret med tæerne, kan I jo passende genlæse lidt visdomsord fra jeres gamle pædagog Sussi. Held og lykke med det hele små englebasser!