Kostumer efter sengetid

Når klokken slår midnat og byen sover, er der andre der vågner op. Der er nemlig fest på møllen, og du må gerne komme med. Der er bal, og alle skal have kostumer på. Det er et eventyr, og jeg vil klæde mig ud som et møgdyr. Det er en satans krabat, som ikke kender forskel på op og ned. Den er en festlig søren, som godt kan lide at komme til fest, hvor der er mange kostumer, den kan kigge op under, og så gotter den sig rigtig, og knækker og kommer med sjofle bemærkninger. Det er altid en fest, og du må gerne komme med som gæst.

Kostumer på hjernenkostume2

Jeg er en helt almindelig mand på 49 år. Der er bare lige det ved mig, at jeg kun kan tænke på kostumer. Jeg har kostumer på hjernen, som min læge sagde til mig – ja det var simpelthen den diagnose jeg fik stillet.

Når jeg for eksempel ser et bord tænker jeg: Hvad for en udklædning kunne gøre det her bord til et træ?

Og når jeg ser et træ tænker jeg: Hvad for en slags kostumer kunne få det her træ til at ligne en lille guldfisk? Jeg kan slet ikke holde op med at tænke på det, og det gør mig skør i bolden, for hvordan i alverden kan sådan et stort træ nogensinde komme til at ligne en lille lille bitte guldfisk, http://kostumegiganten.dk/? Jamen altså det kan man jo ikke, og slet ikke hvis den skal svømme rundt, og det gør mig noget så ked af det og frustreret!

Og det er den slags kostumer kan gøre ved folk. Jeg ville ønske de ikke eksisterede. Men det gør de altså, og jeg må acceptere sandheden som den er, har jeg besluttet mig for. Ellers kan jeg gå rundt og flygte resten af livet. Og det er ikke rart. Jeg kan nemlig bedst lide at stå helt stille.