Læs op på Lyoness

Arbejder du med markedsføring, så vil jeg lige anbefale dig, at tage et kig på en virksomhed der kalder sig selv for Lyoness. Du kan også besøge deres hjemmeside, hvis du klikker på linket i teksten. Inde på deres side kan du nemt se, hvordan Lyoness har haft meget stor succes med at lave en god form for reklame, der virkeligt er kommet dem selv og deres kunder til gode. Reglen er nemlig hos Lyoness, at når man gør noget godt for kunden, så vil kunden også gøre noget godt for dig.

Det er ret vildt at tænke på, og i mange brancher så vil det slet ikke være muligt at gøre dette. Det vil simpelthen være en forretningsmodel der ikke ville kunne hænge sammen. Det er meget vildt at tænke på og at indse. Jeg er dog overbevidst om, at når du så først kender til Lyoness, at du så også vil give mig ret i, at det lige ved Lyoness rent faktisk fungerer. Lyoness har altså denne gavmilde forretningsmodel, og den virker.

Lyoness virker

Det er også derfor, at der hele tiden kommer flere og flere tilmeldte ved Lyoness, og man må sige, at det er begyndt at være en god forretning. Jeg er ikke et eneste sekund i tvivl om, at det før eller senere også vil gøre dig oplyst omkring dette, og jeg er virkeligt også sikker på, at du snart må have indset, hvad der rent faktisk er af muligheder med Lyoness. De er mange, og jo før du inder hvor mange der er, jo bedre vil det også være for dig. Jeg er i hvert fald sikker på, at du hurtigt vil blive glad for, at du valgte Lyoness, og ikke mindst deres gavmilde koncept. Du skal altså bare have fingeren ud, og have skrevet dig op ved Lyoness så hurtigt som overhovedet muligt.