Model for QueenZ

Som ung kan man vist godt sige, at jeg var i en anden liga en mine klassekammerater, og jeg har faktisk stået model for QueenZ mange gange. Det er altså ellers et tøjmærke som er ret kræsne med deres modeller. Det er jo også helt sikkert, at når du først er begyndt at bruge dem, at du så også ret hurtigt vil indse, at det er næsten umuligt, at se lige så godt ud som modellerne ved QueenZ. Det var jeg jo selv, og når jeg så mig selv på billeder må jeg også indrømme, at der var blevet manipuleret en hel del på billederne. Det var dog stadigvæk mig, og eftersom at QueenZ er et børnemærke, er det jo også begrænset hvad der bliver lavet af manipulering. Når man kommer op i de voksnes rækker, og stadigvæk skal være model, men for et andet selskab end QueenZ, så bliver der manipuleret utroligt meget. Derfor er det altså også så vigtigt for mig, at informere stort set alle derude om, at når man køber tø fra QueenZ eller et hvilket som helst andet selskab, så skal man ikke regne med, at komme til at se lige så godt ud som de mange modeller der går rundt i tøjet fra QueenZ.

Tøj fra QueenZ

Uanset hvad så betyder det dog en hel del for ens udstråling hvilket tøj man går i. Det er også derfor, at du simpelthen ikke kan undgå at blive utroligt glad for din tid ved QueenZ. Det er jo helt normalt sådan, at du ikke altid har råd til det dyreste tøj, men når man har, så er det helt klart en stor fordel, og der er jo ikke rigtigt nogen tvivl om, at man virkeligt kan opnå utroligt mange ting ved at gå i federe tøj end sine venner og veninder, og det kan man altså opnå med tøjmærker som QueenZ.