Et negle kursus kan åbne ny muligheder

Jeg har ofte gået til nail salon Sunshine nede i byen og er blevet hook på selv at blive negletekniker. Eller bare lære det, så jeg selv kan lave mine negle når jeg vil – og billigere. jeg ahr derfor kigget lidt på nettet og fundet information om negle kurser.

For at blive negle tekniker skal man have et negle kursus som man kan bygge på så man til sidst har en negle uddannelse som negletekniker. En negle uddannelse, kan man sige er opbygget i moduler hvor man løbende får en større viden på de forskellige moduler, indtil man har afsluttet sit negle kursus.

Grunden til at man ikke bare kan lære det hele på en gang er at moden skifter, og at man skal øve sig i mellem modulerne, ligesom på en normal erhvevs uddannelse hvor man skifter mellem skoleophold og praktik. Der er kommer hele tiden nye produkter og teknikker til, så det er vigtigt at man får en god basis til at bygge sine evner som negletekniker videre på. På grunduddannelsen som negletekniker lærer du blandt andet om manicure, anatomi, neglesygdomme, hygiejne, og negle pleje. Plus du får en masse information om de forskellige negle produkter samtidigt. Når du har bestået negletekniker kurset har du fået al den grundviden, der skal til for at man kan kalde sig negletekniker, og kunne vejlede sine kunder på den bedste måde.

Herefter begynder du at tage de kurser hvor du lærer de teknikker der interessere dig, eller du har behov for at mestre. Du kan tage et negle kursus i nail art hvor du lærer at bygge nail art designs. Eller du kan tage et negle kursus i glimmer og glitter hvor du lærer at fade negle glimmer farver sammen. Der er mange forskellige kurser, og der laves hele tiden nye kurser som følger tidens trend og mode, så du kan holde din negletekniker uddannelse vedlige. Negle kurser er ikke kun for professionelle, men i lige så høj grad for private. Så hvis du bare vil bruge din negle uddannelse privat, så kan du også se det som en rigtig god investering, som tjener sig meget hurtigt hjem. Du skal ikke gå særlig mange på negle salon for pengene er tjent hjem igen.

Blandt de negle kurser jeg har fundet mest interessante er et negle kursus på sjælland hos nail4you

Overvejer du at tage en uddannelse som negletekniker

Overvejer du at tage en uddannelse som negletekniker