Opnå en større komfort og tryghed med bleer til mænd


Hvis du er en mand, og du lider af inkontinens, er det essentielt, at du anvender bleer til mænd. Bleerne kan nemlig hjælpe dig med de ufrivillige vandladninger. Bleerne eller indlæggene sørger for at holde dig tør, og så er de også komfortable at bruge. Det er vigtigt, at du anvender indlæg, der er fremstillet til mænd, da de mænds anatomi adskiller fra kvinders.

Vælg et indlæg, der er særligt fremstillet til din anatomi

Når du skal vælge bleer eller indlæg, er det som nævnt vigtigt, at dit valg passer til din anatomi. Derfor bør du som mand vælge indlæg eller bleer, der er udviklet til mænd. Derudover har du også mulighed for at vælge blandt flere forskellige størrelser. På den måde kan du vælge det indlæg, der passer allerbedst til dig.

Forskellige sugeevner for optimal komfort

Indlæggene har også forskellige sugeevner. Level 1 har den mindste sugeevne og level 4 har den største. Derfor har du mulighed for at finde et indlæg, der bedst imødekommer din form for inkontinens.

Få bleer, der er formet som underbukser

Du kan også vælge at købe bleer, der er formet som underbukser. Disse bleer har den fordel, at de er langt nemmere at bruge. De sidder nemlig typisk bedre, og så har de også en højere sugeevne.

Er inkontinens et hyppigt problem blandt mænd?

En stor undersøgelse, der blev foretaget i Europa i år 2012 viste, at omkring 80.000 danske mænd led af inkontinens. Muligvis er det reelle tal endnu højere. Mange mænd betragter desværre inkontinens som et tabu. Derfor afholder de sig desværre også fra at tale om det. Også med deres egen læge.

Hvis du derfor lider af inkontinens, er det vigtigt, at du opsøger din læge. Lægen kan hjælpe dig, så du bedst muligt kan håndtere lidelsen.