Playtray fra Koala

Koalabarn er en sød lille dansk webshop, der sælger produkter til børn. Eller rettere til forældre, der ønsker at have noget rigtig lækkert til deres børn. En af de ting jeg købte derinde sidste gang jeg besøgte dem, det var et playtray til vores Stokke TrippTrapp stol. Altså den som for de fleste bare er kendt som TrippTrapp stolen. En klassiker på det danske med rødder i den lille danske fiskerby Hadsund.

Hvad er et Playtray?

Et Playtray kan løst oversættes som legebord. Det er et lille bord som nemt monteres på Stokke TrippTrapp stolen. De fleste forældre anvender det primært så børnene kan spise ved dette playtray, men en helt væsentlig pointe ved navnet er, at bordet kan benyttes til at lege med og det gør de fleste børn også når de har mulighed for det. Nogle vil nok sige, at et playtray er lidt for dyr, når man kigger på prisen der hedder 388 kroner for et stykke plastic mens andre – specielt Tripp Trapp entusiaster vil ikke lade denne mulighed gå forbi næsen af dem.

Der er også et par småting, som kan være belastende ved et Playtray. Jeg syntes den er relativt svær at montere og så har jeg endnu ikke kunne finde den i lyserød eller pink om man vil. Da min datter foretrækker disser farver. Disse downsides ændrer dog ikke ved de store fordele, der er ved et Playtray. Først og fremmest så er det utroligt nemt at gøre rent. Dernæst skal siges at det kan hjælpe med at undgå at barnet spilde og få en nemmere omgang med mad uden mor og far.

Hvor meget koster et Playtray

Det svinger naturligvis. Vi fandt et hos den lille webshop Koala barn, hvor vi skulle betale 388,-

Held og lykke med jeres bud på en sådan strategi.