Problemer med selvværd

Hvis du har problemer med dit selvværd, så skal du helt klart gøre noget ved det. Det kan i hvert fald være en god ide, og jeg er helt sikker på, at når du først har lært, hvor mange forskellige ting, at man kan opnå med et højere selvværd, så vil du også være fristet til at arbejde med det. Det at du selv kan arbejde med dit selvværd, er faktisk en ret fed ting. Der er dog ingen tvivl om, at det er endnu federe, at du kan få hjælp til det. Det at man kan få hjælp fra en professionel betyder nemlig virkeligt, at du kan opnå en helt masse forskellige ting. Det er jo virkeligt fedt, og jeg er simpelthen så glad for dette. Jeg håber altså virkeligt også, at der er mange af jer andre, der vil have lyst til at gøre det samme. Så er jeg i hvert fald sikker på, at du hurtigt vil komme til at få et langt højere selvværd. Det er altså ret fedt, og jeg kan sådan set ikke rigtigt forstå, hvorfor der ikke er flere med lavt selvværd der arbejder med det. Det kan virkeligt være en stor forskel, og jeg mener helt klart, at folk der har højt selvværd også får mere ud af livet.

Sjovere med højt selvværd

Livet bliver altså ganske enkelt sjove med et højt selvværd, og derfor syntes jeg da også, at det er en skam at se alle de mennesker, der i dag render rundt med lavt selvværd. Det er virkeligt en skam, og jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan og hvorfor dette rent faktisk er muligt. Det er altså ret fedt, og jeg håber sådan set bare, at det også kommer til at gå op for os i fremtiden.