Sjove jokes at fyre af på datingsider

sjove jokes at fyre af på datingsider

Det er ikke altid nemt at score en på en dating side, eller bare generelt at få deres opmærksomhed. Det at sende et kedeligt ”Hej!” er altså bare ikke nok. Man skal være på og frisk, og hvad er bedre end sjove jokes? Både mænd og kvinder er vilde med humor og sjov, så jokes er jo den bedste måde at starte ud på.

Sjove jokes til kvinden, der er frisk

Hvis du allerede har en ide om, at kvinden du skriver til, er frisk og klar på en fræk og kæk joke, så det jo bare sådan en, du skal fyre af. Det skal gerne være åbenlyst, at du vil være lidt sjov, samtidigt med du er fræk. Kvinder vil jo ofte ikke bare være sammen med en, som bare er interesseret i deres krop.

Et godt eksempel kunne være ”Wow, din røv er større end min fremtid!”. Her sender man et frækt kompliment afsted, mens du stadig laver lidt sjov. Det går ikke at snakke direkte om sex, da det måske er lidt i overkanten at starte ud med noget, der kun omhandler sex, så vælg i stedet også at give et lille kompliment. Så husk de sjove jokes, hvis du vil have kvindens opmærksomhed. Læs mere om sjove jokes på https://de-sjove-jokes.dk.

Sjove jokes til mændene

Mænd elsker komplimenter meget mere, end de gør udtryk for. Så hvis du vil have mandens opmærksomhed, skal du give et godt kompliment, og selvfølgelig også være sjov. Mænd elsker kvinder, der har humor. Igen kunne et eksempel være: ”Jeg har ledt efter dig på just-eat, men de bringer ikke snacks ud!”. Her viser man både humor og giver et fedt kompliment. Så har du helt sikkert fået hans opmærksomhed.