Tid til koffeinpiller

Jeg kan stort set altid mærke hvornår det er tid til koffeinpiller. Det er nemlig, at når jeg begynder at være træt i skole, at jeg tager mig en lille lækker koffeinpiller. Det er godt nok ikke udviklet til at holde sig vågen, men at kunne træne mere og hårdere. Det er jeg dog ret lige glad med. Jeg kan simpelthen ikke holde mig vågen hvis jeg ikke er på koffeinpiller, og det er altså også derfor, at det er så vigtigt for mig at være på. Det er altså ret sjovt at tænke på, og der er jo slet ingen tvivl om, at når det rent faktisk først er gået op for os, at det så normalt også vil ende med at give langt mere mening i sidste ende alligevel. Det er altså ret sjovt, og jeg er sådan set slet ikke i tvivl om, at når det først er gået op for stort set alle, at koffeinpiller rent faktisk er så gode, at det sikkert også vil ende med at komme til at gå alligevel. Det er jo trods alt bare koffeinpiller.

Koffeinpiller er ikke farlige

Der er altså slet ingen tvivl om, at koffeinpiller ikke er farlige, og selvom at jeg bruger dem til et andet formål end de rent faktisk var udviklet til, så er der virkeligt ingen tvivl om, at det altid er en god ide med disse koffeinpiller. Det gør nemlig, at jeg kan holde mig vågen i skolen, og på den måde så kommer alt jo helt sikkert til at gå bedre for mig i fremtiden. Der er jo bare ingen tvivl om, at det går. Det er jeg i hvert fald helt sikker på, og jeg er altså også ret sikker på, at når du først har prøvet at drikke kaffe, at du godt kender fornemmelsen af koffeinpiller. Det er altså stort set den samme man får med koffeinpiller, og derfor kan det altså heller ikke være ret slemt. Det er måske lidt mere koncentreret men det går jo nok i sidse ende alligevel. Det er jo trods alt bare koffeinpiller.